TREC meets TWE
WE TRECcen de disciplines samen!

TREC TWE Team Eersel en Horse Company werken wel vaker samen, maar nu gaan ze iets heel unieks organiseren! Van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli staat PCK Eersel in het teken van zowel TREC als TWE!
Een aantal ruiters beoefent al beide sporten en wij denken dat dat voor meerdere mensen leuk zou zijn. Daarom brengen wij in dit weekend deze twee gave disciplines samen, zodat je van beide sporten op een laagdrempelige manier kunt proeven.

De rode draad van dit weekend wordt “samen”. WE TRECcen de disciplines samen, we brengen de ruiters samen en we organiseren dit weekend samen!

Hoe ziet dit gezellige weekend eruit?
Vrijdag
Aankomst deelnemers en kennismaking.
Workshop kaartlezen voor wie nog nooit een POR heeft gereden en voor de ervaren TREC-ruiters een workshop Grid en Azimut.

Zaterdag
Vanuit de TWE:
een optionele cattledrive onder leiding van Peter v/d Ven in groepen van 4 combinaties.
Om ervoor te zorgen dat iedereen kan kennismaken met het koeien drijven (ook als je niet in het bezit bent van een rundercertificaat), werk je samen om de koeien over het terrein te sturen. Dit onderdeel is optioneel omdat hiervoor apart ingeschreven moet worden. Je mag hieraan meedoen maar hoeft niet.

Vanuit de TREC:
een POR van maximaal 15 km. Omdat het weekend niet draait om prestaties, maar om kennis te maken met elkaar en met de sporten, is het alleen mogelijk om in equipe te rijden (dus niet solo). Aangezien de cattledrive in groepen van 4 wordt ingedeeld, is het voor dit weekend alleen mogelijk om tijdens de POR een equipe van 2 of een equipe van 4 te vormen.

Het leukste is natuurlijk als TREC-ruiters een equipe gaan vormen met TWE-ruiters! Dan kun je profiteren van elkaars ervaring tijdens de POR en de cattledrive 😉 Als dat jou ook leuk lijkt, maar je kent nog niemand van de andere discipline: laat het ons dan vooral even weten. Je bent heus niet de enige, dus dan gaan we zorgen dat we jullie bij elkaar brengen! Ook als je nog helemaal onbekend bent met beide disciplines, ben je van harte welkom en zullen we je aan een maatje koppelen.

De ene helft van de deelnemers zal ’s ochtends de cattledrive doen en ’s middags de POR rijden. De andere helft zal ’s ochtends de POR rijden en ’s middags de cattledrive doen. Tussendoor lunchen we gezamenlijk om verhalen en ervaringen met elkaar uit te kunnen wisselen. Als er tijdens de lunch te weinig tijd is, dan kan er ’s avonds bij de barbecue gezellig verder gekletst worden.

Zondag
Beide disciplines komen vandaag samen in een mix tussen PTV en Trail.
’s Ochtends verkennen we gezamenlijk het opgebouwde parcours en krijg je uitleg over de hindernissen die er staan. Vervolgens krijgt iedereen de mogelijkheid om een oefenrondje te rijden onder begeleiding van Ingrid en Joan. Na de gezamenlijke lunch gaat iedereen het parcours ‘voor het echie’ rijden, waarbij Ingrid en Joan zullen jureren als op een wedstrijd.

Wil je meer informatie neem dan contact op met Stans Peters via stans@trec-eersel.nl

Inschrijfformulier TREC meets TWE